Bestellen en passen Shot kleding

09 januari 2019


Het tennisseizoen 2019/2020 gaat binnenkort weer beginnen! 

Graag willen we jullie laten weten dat het mogelijk is om de nieuwe SHOT-kleding te passen en te bestellen. Dit kan in de week van maandag 21 t/m woensdag 30 januari 2019 bij Sunny Camp op de Slotlaan in Zeist.

De SHOT-kledinglijn is van Wilson en al veel jeugd loopt rond met deze kleding.  De meeste SHOT-leden hebben de kleding al gezien en het is  nu mogelijk voor alle SHOTleden om te bestellen. Wilson heeft alle voorraden weer aangevuld!

Voor de jongens en mannen mooie blauwe shirts en polo's, voor de meisjes en dames blauw/wit gestreepte tanktops en blauwe shirts en voor iedereen een leuke hoody (vest met rits), allemaal met het oranje SHOT-logo. En natuurlijk mooie trainingspakken en witte shorts. Leuk om met je hele competitieteam aan te schaffen en in het nieuwe seizoen op de baan te verschijnen!

€ 10 korting op 1 Shirt voor jeugdleden
Voor alle jeugdleden geldt een korting van 10 euro voor de aanschaf van 1 shirt, dit bedrag wordt na aankoop teruggestort op je Shot/KNLTB pas. Deze korting wordt niet bij Sunny Camp verrekend.

Iedereen die nog een bestelling bij de kledingcommissie heeft klaarliggen is onlangs  apart hierover geïnformeerd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist