Bardiensten, herhaalde oproep

02 juni 2021


Drie bardiensten

In de ALV van februari 2021 is besloten dat alle leden tussen 24 en 69 jaar dit seizoen 3 bardiensten moeten draaien. Vanaf NU kan je de bardiensten inplannen. Plan ze voor 1 juni in, bij voorkeur in de weken van mei en juni zodat we ook echt op 19 mei open kunnen gaan.  Sommige weekends/weken kan je geen bardienst kiezen. Dit is omdat we dan drukke evenementen hebben waarbij we de bar professioneel gaan draaien. De bardiensten staan open t/m 15 maart 2022. Vanaf dit seizoen zijn we de hele winter open.

 

Hoe plan ik mijn bardienst in?

Inplannen gaat in de KNLTB ClubApp:
  • Open de app
  • Kies onderin Club
  • Kies binnen de clubomgeving bovenin ‘diensten’
  • Kies 3x jouw dag en tijd
Plan secuur je diensten in. Je kan de geplande diensten niet meer annuleren. Natuurlijk kan je wel altijd met een ander Shot-lid ruilen.
 

De dreigementen

Tja, leuk is het niet, maar we moeten het er toch over hebben. Je kunt je bardiensten afkopen voor € 60,- door voor 1 juni een mail te sturen naar [email protected]. Maar dat betekent wel dat je drie heel gezellige ochtenden/middagen/avonden misloopt. LET OP: ook afkopers van vorig seizoen moeten opnieuw aangeven dat ze willen afkopen. Kom je niet opdagen, dan kost je dat € 100,-. En dat is zonde, want die had je beter kunnen besteden aan de andere kant van de bar…
 

IVA-certificaat

Volgens de Drank- en Horecawet zijn wij als vereniging verplicht iemand achter de bar te hebben staan, die in het bezit is van een IVA-certificaat. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Het certificaat is voor iedereen die een bardienst gaat draaien verplicht. De cursus is online te volgen. Het kost maar een half uurtje tijd. Het wordt afgesloten met een korte toets. Het stelt niet veel voor maar is belangrijk omdat wij als vereniging regelmatig controle krijgen van de gemeente op het naleven van de alcoholregels: geen drank aan jongeren onder de 25 jaar verkopen zonder naar een legitimatie te vragen. Ga naar deze website voor de cursus.
 
 

De regels sinds 19 mei

Sinds 19 mei 2021 mag ons terras open onder volgende voorwaarden:
  • Maximaal 50 personen op het terras
  • Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden.
  • Een reservering is verplicht. Denk aan baanreservering, tennisles of ingeschreven voor een evenement.
  • Je krijgt een vaste zitplaats volgens de 1,5 meter regels.
  • We zijn verplicht gasten te vragen zich te registreren. Hiervoor hangt in het clubhuis een QR-code waar je na het beantwoorden van een aantal vragen je kan registreren.
  • Clubhuis is open van 9.00 - 20.00 uur.  
 
Vragen?
Mocht je vragen hebben over de invulling van een bardienst bij Shot, kijk dan even op onze Shot website onder "Over de Club - Bardienst en horeca".
 
We wensen je een gezellig en succesvol tennisseizoen en veel plezier voor en achter de bar bij Shot!
 
Groet,
 
Shot barcommissie
 
Lex, Esther en Miriam

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist