Bardienst

15 september 2020


Wie?
Alle seniorleden tot en met 69 jaar, inclusief de padel-leden. Aan hen vragen we de winterdiensten in te vullen (1 december - 1 maart). Ben je ouder dan 69 en/of na 1 maart 2020 lid geworden van SHOT, dan hoef je (nog) geen bardiensten te draaien. Maar we vinden het uiteraard wel gezellig om je aan de andere kant van de bar te zien. Op anderhalve meter, of zo dichtbij of ver weg als tegen die tijd is toegestaan.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website en de ClubApp. Geef je snel op, want hoe sneller je bent, hoe meer keuze je hebt.

Maar... ik heb nog nooit een bardienst gedraaid
Geen nood, geef dit gewoon op tijd aan per e-mail. Wij regelen dan dat je een keer instructie krijgt. Verder staat alles uitgebreid op papier, dus als je het niet meer weet, kun je het nalezen in het boek achter de bar. En er is eigenlijk altijd wel iemand op SHOT die jou een handje kan helpen als je er echt niet meer uitkomt.

De dreigementen
Tja, leuk is het niet, maar we moeten het er toch over hebben. Je kunt je bardiensten afkopen voor 60 euro. Maar dat betekent wel dat je drie heel gezellige ochtenden/middagen/avonden misloopt. Sta je ingeroosterd voor een bardienst en kun je niet? Dan zorg je zelf voor vervanging door een ander SHOT-lid of een jongerenpouler. Kom je niet opdagen, dan kost je dat 100. En dat is zonde, want die had je beter kunnen besteden aan de andere kant van de bar...

Meer informatie

Tot op SHOT!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist