ALV SHOT: positief en vol energie

22 februari 2019


De Algemene Ledenvergadering van 20 februari kun je in één woord omschrijven: positief. Tot drie keer toe kreeg het bestuur een applaus voor de prestaties van het afgelopen jaar. Bestuursvoorzitter Simone Sars reageerde: 'We hebben er als bestuur heel veel plezier in om te zien hoe de club zich ontwikkeld heeft. Dit geeft veel energie om ook in 2019 op dezelfde voet door te gaan'. 
 
Alle plannen gerealiseerd...
Alle plannen voor 2018 zijn daadwerkelijk gerealiseerd. In vogelvlucht: de blaashal, twee gerenoveerde banen, nieuwe parkverlichting, een hek, een gezellig clubhuis, een onderhouden park en een jeugdbestuur. Mede door de steun van de Club van 100 bleven alle projecten ook nog eens binnen het budget. Die Club kan overigens versterking gebruiken. Mail ons voor meer informatie
 
...en we gaan gewoon door!
Het bestuur is niet van plan op z'n lauweren te rusten. Tijdens de BLV kwamen de zonnepanelen en baanrenovaties aan bod. Baan 1 en 2 worden op dit moment gerenoveerd. Op 27 maart breken we de blaashal af (alle hulp is welkom, aanmelden kan via [email protected]). Daarna worden de damwanden gerenoveerd en komt er een demontabel hek om baan 3 en 4. 
 
Er komen ook meer activiteiten voor de jeugd en voor 65+. Het blijft belangrijk dat de jeugd een stem heeft en dat willen we bereiken met Jeugdbestuur 2.0. De 65-plusleden waren de laatste jaren wat naar de achtergrond verdwenen. Zij hebben een platform gekregen in de commissie Senior+. 
 
Die 1.000 gaan we halen!
In 2019 willen we doorgroeien naar 1.000 leden. En dat gaat zeker lukken. Dankzij de inzet van onze trainers mochten we vorig jaar 155 nieuwe leden verwelkomen. Dit jaar hebben zich al 55 nieuwe leden opgegeven. 
 
Dat SHOT-leden zeer actief zijn, blijkt wel uit de 61 teams (waaronder 22 jeugdteams) die deelnemen aan de Voorjaarscompetitie. Voor de trainingen hebben zich maar liefst 500 mensen opgegeven. Daarom zijn we blij dat we naast: Harry van Reek ook Rubin Fernhout als trainer welkom mogen heten. 
 
Om de trainingen en competities in goede banen te leiden, zoeken we een nieuwe voorzitter voor de Technische Commissie. Ken je iemand of wil je zelf voorzitter TC worden? Mail ons via [email protected].
 
Iedere vrijwilliger is lid...
...en het zou zo mooi zijn als het ook andersom was. Iets doen voor je club is gezellig, het verbindt en is goed voor iedereen. 'Koop dus ook je bardiensten niet af,' pleit Simone. 'Vaak zien mensen er tegenop, maar als ze het doen, vinden ze het eigenlijk heel leuk'.
 
Meer weten?
De notulen van deze ALV zijn binnenkort te vinden op het besloten gedeelte van onze website.
 
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist