Jongerenpoule

Jongerenpoulers zijn onmisbaar

Ook dit jaar zijn de jongerenpoulers (JP’ers) onmisbaar achter de bar en in de keuken.  Omdat zij vaak ingezet worden, zijn zij een vast gezicht achter de bar. Zoons of dochters van leden kunnen zich bij de barcommissie aanmelden voor de jongerenpoule indien zij 16 jaar of ouder zijn.  Het werken achter de bar behelst vele taken die met zorgvuldigheid en netheid uitgevoerd moeten worden. De barcommissie zorgt er voor dat de jongerenpoulers hiertoe op de juiste wijze geïnstrueerd en getraind worden. Ook worden ze regelmatig bijgepraat over eventuele veranderingen in o.a. geldende wetgeving (zoals dit jaar de verhoogde leeftijd voor alcoholgebruik) en hoe daar mee om te gaan.

Vergoeding

Wanneer u een ingeplande bardienst niet zelf kunt draaien, dan kunt u één van onze jongerenpoulers bellen en vragen de dienst over te nemen. De kosten zijn €5,- per uur en dient met de jongere zelf te worden afgerekend.

Rechtstreeks JP'ers benaderen

In het verleden is het wel eens voorgekomen dat een lid aan één van onze JP’ers vroeg zijn oproep voor vervanging van een bardienst in hun gezamenlijke Whatsapp groep te plaatsen. Dit heeft nogal eens geleid tot veel problemen met alle gevolgen van dien. Het verzoek aan u is dan ook om de JP’er ZELF te benaderen en duidelijke afspraken te maken met de desbetreffende JP’er. Dit alles om mogelijke problemen bij invulling van een bardienst te voorkomen.

Deelnemers Jongerenpoule
Contactgegevens inzien?
- Log in via de knop 'Mijn Club' (rechtsboven).
- Ga daarna naar deze pagina.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist