Informatie lidmaatschap

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar Shot en ontdek hoe leuk het is te tennissen op ons prachtige park in de Zeister bossen.

Proeflessen

Als je eerst wil kijken of tennis wel iets voor je is, dan kan je je tot 1 maart 2018 inschrijven voor een aantal proeflessen.

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt in onze mooie club! Als je lid wilt worden van Shot dan dien je een ingevuld inschrijfformulier en een pasfoto naar de ledenadministratie te sturen. Het inschrijfformulier vind je hier:

Let op! Zonder pasfoto kunnen we het inschrijfformulier helaas niet in behandeling nemen omdat we deze nodig hebben voor je KNLTB pas. Als de ledenadministratie je inschrijfformulier heeft ontvangen dan nemen wij binnen 1 week contact met je op.

Ledenadministratie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij onze ledenadministratie.

Brigitte de Beer
Parklaan 15
3701 CE Zeist
[email protected]

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van Shot en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres graag zo snel mogelijk doorgeven aan de ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist
Nederland