Horeca Manager

De bar en de vrijwilligers worden dit jaar ondersteund door een horecamanager, Lex Roukes. Met hem gaan we dit jaar het serviceniveau voor de leden verhogen.

Wie is Lex Roukes? Lex Roukes

Lex is geboren in 1981 in Bilthoven en woont daar samen met zijn vriendin Stephanie en hun twee dochters, Juliëtte en Cato. Vanaf de leeftijd dat het mocht, is hij lid geweest bij verschillende tennisverenigingen in de gemeente De Bilt en via het CIOS in Arnhem heeft hij ook een aantal jaar lesgegeven in de gemeente De Bilt.
Naast tennis beoefent Lex graag andere balsporten
en borrelt hij graag met vrienden. Na een periode van werkzaamheden bij leveranciers van sportapparatuur heeft hij van zijn hobby z'n werk gemaakt en is hij in de horeca gaan werken.
Lex heeft hij bij meerdere (eet) cafés gewerkt en zijn laatste werkplek was een eigen brasserie op een vakantiepark in Bilthoven. Vanaf dit seizoen gaat hij aan de slag als Horecamanager bij SHOT. Tijdens toernooien/competitie dagen en op de woensdagavond is hij op het park in het clubhuis te vinden en gaat hij samen met vrijwilligers en vaste medewerkers o.a. zorgen voor een overheerlijke daghap.

'Ik hoop de komende jaren samen met jullie voor een fijne sfeer te zorgen op het mooiste tennispark van Nederland.
Tot ziens in het clubhuis!' 

T: 06 26269198
E: [email protected]  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052