(Groot-) Ouder/Kind Toernooi

Ook dit jaar organiseren we weer het populaire (groot)ouderkind toernooi!

Dus iedereen snel opgeven want we gaan er weer een succes van maken.

 

Wanneer: zondag 10 juni van 10.00 tot 15.30 uur (max.)

 

Voor wie: Shotleden en hun introducés. Ieder koppel bestaat uit één senior (grootouder, ouder, oom, tante, buurman, buurvrouw of anderszins) en één junior waarvan er tenminste één lid van Shot is. Er wordt gespeeld in koppels die op speelsterkte in poules worden ondergebracht.

 

Waar zorgen wij voor: Welkomst koffie met wat lekkers en limonade voor de kinderen, een gezamenlijke gezonde lunch en de borrelhap aan het einde keert weer terug!

 

Kosten: Per dubbel € 15,- (€ 10,- volwassene + € 5,- kind)

 

Aanmelden via e-mail: ouderkindtoernooi@shotzeist.nl waarin staat naam van senior & junior, speelsterktes, aantal jaren dat de junior tennist en je telefoonnummer.

 

Spelregel junior: logischerwijs en ten behoeve van het spelletje moet ’t kind minimaal 1 jaar tennis ervaring(les) hebben gehad en de bal over het net kunnen krijgen. Afhankelijk van de leeftijd gaat er gespeeld worden op ½ , ¾ of heel veld.

 

Vanwege de verwachte grote belangstelling is inschrijven ook meedoen en betalen. Dus niet op het laatste moment afzeggen. Je laat je teamleden tenslotte niet in de steek.

 

Namens de Activiteitencommissie,

 

Lia Polano

Hanneke van Kooten

René van Vliet

Tel. 0646086935

 

NB: Vorig jaar werd het (groot)ouder-kindtoernooi op 25 mei 2017. Nog even nagenieten van deze dag? Kijk dan hier voor de foto’s.

Vragen?

logo

E-mail

info@shotzeist.nl

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist