TOPSHOT - Lidmaatschap

Shot is de afgelopen jaren fors gegroeid. Het bestuur van Shot wil de ontwikkeling graag vervolmaken met Tennis en Padel op hoog niveau. TopShot dus. Help je mee? Lees dan verder of meld je gelijk aan via [email protected] 

Shot is uitgegroeid tot een prachtige recreatieve club met 11 tennisbanen en 9 padelbanen. In totaal hebben we 1.900 leden, waarvan 500 jeugdleden. Vorig jaar is met eredivisie Padel al een eerste stap gemaakt, nu hebben we ook de kans prestatief tennis weer op de kaart te zetten.

Om een gezonde financiële balans te houden zoekt het bestuur naar enthousiaste Shotters en/ of sponsoren om deze ambitie vorm te geven. Door lid te worden van TopShot creëren we gezamenlijk de kans om op Shot Top-tennis en Top-padel te faciliteren. Daardoor ontstaan er doorstroommogelijkheden van breedte naar topsport voor zowel jeugd- als seniorleden met ambitie. Graag bieden we onze ambitieuze leden perspectief en houden we de binding met Shot.

Op dit moment bestaat het tennisteam , onder leiding van Adil el Bakkal, uit 18 gemotiveerde jongens en meisjes uit de top 10/ 20 van Nederland. Zij zullen namens Shot 7 weken in het voorjaar op zondag uitkomen in de landelijke KNLTB competitie. In de Hoofd- 1e en 2e klasse.Het padelteam, onder leiding van René Lindenbergh, bestaat op dit moment uit 12 heren, 6 dames en een jeugdteam die in de hoogste landelijke KNLTB competitie zullen uitkomen. Zij spelen +/- 4/5 weekenden in de maand juni Eredivisie en Hoofdklasse.

Om een (sub) top-tennis en top-padel klimaat mogelijk te maken op Shot en onze goede jeugd voor de toekomst te behouden is TopShot opgericht.

Gaat jouw hart sneller kloppen van prestatief tennis of padel, word dan lid!

Elk lidmaatschap wordt afgesloten voor minstens drie jaar. Als dank voor jouw lidmaatschap bieden we je:

TopShot Brons: € 500,- per jaar

 • Samen met andere brons-sponsoren een dagdeel clinics (naar keuze tennis of padel), gegeven door onze talenten/coaches. Deze clinic-dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en hap.
 • Tijdens ons Open Shot tennistoernooi word jij uitgenodigd als VIP.
 • Tijdens ons P500 Padeltoernooi word jij uitgenodigd als VIP.

TopShot Zilver: € 1.500,- per jaar

 • Samen met jouw relaties of medewerkers (max 8 personen) bieden we een exclusieve clinic aan (tennis of padel). Deze wordt gegeven door onze talenten/ coaches, en wordt  afgesloten met een gezellige borrel en hap/koffie en lunch.T
 • ijdens ons Open Shot tennistoernooi worden jij en je partner (of een relatie) uitgenodigd als VIP.
 • Tijdens ons P500 Padeltoernooi worden jij en je partner (of een relatie) uitgenodigd als VIP.

TopShot Goud: € 3.000,- per jaar

 • Samen met jouw relaties of medewerkers (max 8 personen) bieden we een exclusieve clinic (tennis of padel). Deze wordt gegeven door onze talenten/coaches en wordt afgesloten met een gezellige borrel en hap/koffie en lunch
 • Jouw bedrijfsnaam komt op de kleding die onze toppers dragen tijdens de competitie.
 • Je wordt als co-sponsor genoemd op de site en alle andere relevante uitingen.
 • Tijdens ons Open Shot tennis toernooi worden jij en je partner (of een relatie) uitgenodigd als VIP
 • Tijdens ons P500 Padeltoernooi worden jij en je partner (of een relatie) uitgenodigd als VIP.

Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je je gelijk aanmelden? Mail dan naar [email protected] 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052